Met de software van E-schedule heeft u niet langer een planning op papier of in uw agenda nodig voor het uitvoeren van uw opdrachten. E-schedule biedt u overzichten op verschillende devices van de (door u) geplande taken. Deze taken kunt u beheren en worden online opgeslagen, deze zijn dus altijd up-to-date. Zo biedt onze software oplossing u tal van mogelijkheden zoals een fullscreen overzicht voor op kantoor, onze prachtige webinterface en uiteraard de bijbehorende applicaties voor uw mobiele apparaten.
Met E-schedule bent u flexibel en kunt u een hoop tijd besparen door uw dagen en weken efficiënter in te delen.

Functionaliteiten

Wij vinden het belangrijk dat de functionaliteiten die essentieel zijn voor u terug komen in ons systeem. Onderstaand vindt u een overzicht van de functionaliteiten die E-schedule u biedt:

- Kalender overzicht
- Volledig scherm weergave van de weekplanning
- Overzicht van alle geplande afspraken
- Volledig gebruikersbeheer
- Persoonlijke notities
- Tijdregistratie
- Digitale werkbonnen
- Uitgebreide zoekfunctie
- FAQ en ondersteuning

Webinterface

Met behulp van de eenvoudige en overzichtelijke interface die u vanaf iedere willekeurige plaats kunt benaderen heeft u altijd toegang tot uw planning. Werken vanuit kantoor of vanuit huis maakt geen verschil meer, met onze gebruiksvriendelijke interface kunt u uw werk met plezier uitvoeren. Uiteraard biedt E-schedule een toegevoegde waarde aan uw bedrijf, onze missie is om u tijd te besparen. Dit begint bij het maken van de planning in de webinterface en gaat door tot de oplevering van een opdracht met alle werkzaamheden die hierbij komen kijken.

Applicaties

De software van E-schedule biedt u een overzicht in haar applicaties voor Android en iOS. Inzicht in de planning per dag, per week en van de complete agenda. Op deze manier houdt u het overzicht en de structuur in de planning. Onze applicatie is voorzien van een moderne interface waarmee u prettig kunt werken. De applicatie is gemaakt om u de functionaliteiten te bieden die u nodig heeft. Zo bieden we u altijd en overal een duidelijk overzicht van de te verrichten werkzaamheden. Deze zijn per gebruiker verschillend uiteraard. Daarnaast kunt u personalisaties doorvoeren zodat de applicatie u de optimale gebruikerservaring biedt.